Video je eigen zwembad bouwen

Nadat ik mijn eigen zwembad heb gebouwd, heb ik een video op YouTube geplaatst waarin je stap-voor-stap kunt zien hoe je eigen pool kunt bouwen.

De video duur bijna anderhalf uur. De Engelstalige versie is al ruim 16.000.000 maal bekeken. De Nederlandse versie heeft al ruim 1.700.000 views.

Zwembad blauw verven kwast

Ik kreeg meer dan 22.000 reacties onder de video’s. Bijna allemaal positief. Ook kreeg ik ruim 215.000 duimpjes omhoog. Waarom vertel ik dit? Omdat de video jou kan helpen als je zelf een zwembad wilt bouwen. Maar de zwembadfilm werd ook veel bekeken door mensen die helemaal geen privézwembad willen bouwen. Toevallig kwamen ze bij mijn video terecht, bleven hangen en keken de volle film.

Dus als je een keertje geen zin hebt in weer een Journaal met ellende of een Netflix-serie, pak dan een bak popcorn en kijk mijn avondvullende zwembadvideo 😊

Video je eigen zwembad bouwen

Nederlandse versie

Engelse versie

Op mijn website vind alles om een eigen zwembad te bouwen. De bovenstaande video’s laten alles stap-voor-stap zien. Maar ongetwijfeld zul je nog vragen hebben, voordat je gaat graven. Een vergunning? Grondwater hoog? Liner of beton? Allemaal vragen waar je op mijn website antwoord op vindt.

Ik kreeg veel vragen van mensen die ook met het idee rondliepen om een eigen pool te bouwen. Dat bracht mij op het idee om een website te bouwen waarop alle antwoorden staan op vragen over een het hebben van een privézwembad in de achtertuin, of misschien wel binnen, in je huis.